Εκδηλώσεις

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες διακόσμησης και σχεδιασμού πλήρους εξυπηρέτησης, που ειδικεύονται σε κάθε είδους γάμους και εκδηλώσεις. Δεν προσφέρουμε στους πελάτες μας έτοιμα πακέτα, αλλά κάτι μοναδικό, εξατομικευμένο και ιδιαίτερο φτιαγμένω στα μέτρα σας…

Είστε η έμπνευσή μας και δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργούμε εκπληκτικές εμπειρίες και αξέχαστες εκδηλώσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας. Είμαστε έτοιμοι, δουλεύοντας με πάθος, να φροντίσουμε για όλη τη διαδικασία από το «α» στο «ω» για να κάνουμε τη μέρα σας αξέχαστη.

Είμαστε εκπαιδευμένοι να γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να πετύχουμε τον τέλειο γάμο των ονείρων! Συνεργαζόμαστε με: ειδικούς λουλουδιών, φωτογράφους και βιντεογράφους, catering – γευσιγνωσία μενού, νυφικά, ενοικίαση κοστουμιών, κομμωτές, καλλιτέχνες νυχιών και μακιγιάζ, DJs, πυροτεχνήματα, γράμματα φωτισμού.

Αλλες υπηρεσίες:

  • Βάπτιση
  • Ανταλλαγή όρκων
  • Πάρτυ
  • Συνέδρια

Mobile Bar

The VW Mobile Bar.

Ένα vintage Volkswagen T2 χρησιμοποιείται για να φιλοξενήσει ένα κινούμενο μπαρ και έναν πλήρως εξοπλισμένο σταθμό μπαρ. Παρασκευάζεται με μεράκι και καινοτομία έτοιμο να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους επαγγελματική, ή ιδιωτική εκδήλωση.

Το mobile bar είναι το μοναδικό van-bar στην Κρήτη. Λειτουργεί με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, παρέχοντας εμπορική προβολή μέσω τηλεόρασης, μουσική κάλυψη εκδηλώσεων, είναι πλήρως εξοπλισμένο με φώτα και μπορεί να υποστηρίξει bartenders και barista με εγκατεστημένα μηχανήματα και εξοπλισμό. Η μοναδική του εμφάνιση το κάνει μια αξέχαστη εμπειρία!

 
The VW Mini Van

Το VW Mini Vanis μπορεί να πάει κυριολεκτικά παντού! Είναι ένα εντελώς αυτόνομο cocktail bar, μοναδικό στο είδος του και έτοιμο να ανεβάσει το επίπεδο κάθε σας δραστηριότητας. Τοποθετήστε το όπου νομίζετε, από την πισίνα μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματός σας.

Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ή παράλληλα με το VW Mobile Bar.

The Vespa Ice-cream Bar.

Το Vespa Ice-cream Bar είναι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι ο πιο εγκάρδιος οικοδεσπότης σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις σας. Κλέψτε την παράσταση από την πρώτη στιγμή, χρησιμοποιώντας το ως τραπέζι καλωσορίσματος, προσφέροντας από παγωτό μέχρι λουκουμάδες, αλλά και τα πιο νόστιμα γλυκά.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Vespa μας τα βράδια μεταμορφώνεται σε ένα μπαρ που μπορεί να προσφέρει αφρώδες κρασί, μπύρες και νόστιμα κοκτέιλ, ολοκληρώνοντας τη βραδιά σας με τον καλύτερο τρόπο!