Ιδιωτικές Υπηρεσίες

Μεταφορά 

Κατά την άφιξη, ο οδηγός μας θα περιμένει στις αφίξεις του αεροδρομίου ή στο σημείο άφιξης στο λιμάνι με το όνομά σας σε μια εύκολα ορατή πινακίδα και θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας.

Παρακολουθούμε εκ των προτέρων την κατάσταση των πτήσεων και εάν υπάρξει καθυστέρηση, θα είμαστε εκεί κατά την προσγείωση των πτήσεων. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις εάν οι πτήσεις υπόκεινται σε καθυστέρηση.

Το επαγγελματικό προσωπικό είναι αγγλόφωνο, παρέχοντας ξεχωριστές υπηρεσίες και απόλυτη άνεση σε όλους τους επισκέπτες.

Παρακαλούμε, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό εάν επιθυμείτε υπηρεσία μεταφοράς, ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε για εσάς.

Ιδιωτικός Σεφ

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την προσιτή πολυτέλεια να προσλάβετε τον δικό σας ιδιωτικό σεφ!

Προσφέρουμε μια μοναδική και πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία ιδιωτικού σεφ που φέρεται απευθείας σε εσάς, συνδυάζοντας μια προσωπική υπηρεσία ενοικίασης σεφ με κουζίνα ποιότητας εστιατορίου. Παρέχουμε υπηρεσίες Chef στον προσωπικό σας χώρο, διαθέτοντας συνεργαζόμενο δίκτυο επαγγελματιών Chef από την περιοχή, οι οποίοι θα προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις τόσο από τη σύγχρονη – παραδοσιακή κρητική κουζίνα, όσο και από τη διεθνή κουζίνα.

Αναλαμβάνουμε να βρούμε τους κατάλληλους και διαθέσιμους Chef για την εκδήλωσή σας, προσέχοντας τις ανάγκες σας. Διατίθεται επίσης καθημερινό μενού κατόπιν αιτήματος.

  1. Κάντε ένα αίτημα για τις υπηρεσίες ενός Σεφ στέλνοντάς μας ένα e-mail. Αναφέρετε το είδος του γεύματος που θέλετε.

  2. Θα λάβετε απάντηση με τη διαθεσιμότητα του σεφ, το μενού με βάση τα δικά σας γούστα και το κόστος.

  3. Επιβεβαιώστε την κράτησή σας πληρώνοντας το 50% του συνολικού κόστους τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την άφιξη και το υπόλοιπο ποσό την ημερομηνία μαγειρέματος.

  4. Αφήστε το στον σεφ. Χαλάρωσε και απόλαυσε!