Ευεξία

Υπηρεσίες Μασάζ

Στη βίλα μας μπορούμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ σχεδιασμένες με αφοσίωση και σεβασμό στο αντικείμενο, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες σας.

Οι συνεργάτες μας συνδυάζουν σύγχρονες με αρχαίες πρακτικές από όλο τον κόσμο, εμπνέουν τύπους μασάζ που αναζωογονούν το κουρασμένο και φορτισμένο σώμα σας και συμβάλλουν στην ισορροπία σώματος και νου.

Όλα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, είναι 100% βιολογικά, με βάση το ελαιόλαδο, ενώ προϊόντα μιας χρήσης σας περιμένουν (εσώρουχα, κιμονό, παντόφλες) χωρίς επιπλέον χρέωση, ολοκληρώνοντας την εμπειρία.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις ακόλουθες υπηρεσίες μασάζ:

  1. Relax Massage. Μασάζ κατά του στρες και της συσσωρευμένης κούρασης, που θα σας προσφέρει μια αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας. Ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι ικανό να φέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον ασθενή ενώ σίγουρα θα νιώσετε ότι ο χρόνος έχει αφαιρεθεί για λίγο.

  2. Candle massage. Η θερμότητα του ζεστού κεριού θα χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα σας. Το ζεστό κερί δίνει μια μοναδική, απολαυστική αίσθηση χαλάρωσης καθώς ρέει σε όλο σας το σώμα. Η θερμότητα του λιωμένου κεριού ενεργοποιεί τις νευρικές απολήξεις σε όλο το σώμα, ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις σας.
  3. Deep tissue massage. Μασάζ που εστιάζει στην αποκατάσταση της αρχικής θέσης των βαθύτερων στρωμάτων των μυών και των περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια αυτού του μασάζ βασίζουμε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών για να βρούμε τα σημεία ευαισθησίας που πονάνε, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιχτά και εμποδίζουν την ευλυγισία.
  4. Relax Massage 2. Ένα κορυφαίο μασάζ κατά του στρες, με το δικό μας πρωτόκολλο κινήσεων και διατάσεων. Η συνεδρία ξεκινά με πίεση της Ταϊλάνδης. Το μασάζ γίνεται με ζεστό κερί, συνεχίζουμε με διατάσεις σε όλο το σώμα και κλείνουμε με ζεστές πετσέτες στο πρόσωπο. Ένα μονοπάτι ευεξίας και χαλάρωσης.
  5. Ancient Greek Massage. Είναι μια μοναδική ολιστική θεραπεία, που εφαρμόζει ευλαβικά τις γνώσεις του μεγάλου γιατρού και θεραπευτή Ιπποκράτη. Είναι μια ισχυρή αλλά όχι επώδυνη θεραπεία που εφαρμόζει το ξηρό μασάζ και τις ταλαντώσεις που γνωρίζουν μόνο οι θεραπευτές στους μυστηριώδεις ναούς των Ασκληπιείων.
  6. 4 hand Massage. Ένας μοναδικός συνδυασμός τεχνικών μασάζ, που εκτελείται από δύο θεραπευτές ταυτόχρονα με ένα καυτό κερί. Με μοναδική αρμονία και χάρη, καταφέρνουμε με αυτή τη θεραπεία να πολλαπλασιάσουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα του μασάζ, πιο άμεσα, πιο δυναμικά, πιο περίτεχνα και πιο μαγικά.

Προσωπική και Ομαδική Εκγύμναση

Θέλετε να συνδυάσετε τις διακοπές σας με την ευεξία σας;

Στη Villa Ourania μπορούμε να οργανώσουμε το ολιστικό σας ταξίδι ευεξίας και γυμναστικής που μπορεί να περιλαμβάνει προπονήσεις στην πισίνα. Προπονήσεις πλήρους σώματος για ενδυνάμωση και καρδιο, λειτουργική διασταύρωση ή εξειδικευμένα προγράμματα όπως pilates & γιόγκα για άτομα ή ομάδες. διασκεδαστικές οικογενειακές προπονήσεις, pilates, γιόγκα και διαλογισμός!

Συνδυάστε τις διακοπές σας με γυμναστήριο και διασκέδαση! Ασκηθείτε κάτω από τον εκπληκτικό γαλάζιο ουρανό και την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από την άνεση της βίλας σας. Οι έμπειροι προπονητές είναι σε θέση να σας προσφέρουν δυναμικές προπονήσεις που θα ισιώσουν το σώμα σας και θα ανανεώσουν το πνεύμα σας. Οι εξειδικευμένοι personal trainers μας θα φροντίσουν για την ευεξία σας με βάση τις σωματικές σας απαιτήσεις. Η βίλα μπορεί να σχεδιαστεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τις προσωπικές σας προπονήσεις.